Cena:
38 000 000 Kč
včetně provize
Změněno: 23.06.2024 v 23:34 ID: 19071973
Kód zakázky: 60691, Dámy a pánové,

Pokud patříte k náročnější klientele nebo máte početnou rodinu a rádi byste žili všichni pohromadě, máme zde pro vás nabídku, kterou nesmíte přehlédnout. Dovolte nám představit vilu Šestajky, která se nachází, jak už název napovídá, v jedné z nejžádanějších lokalit v okolí Prahy.

Vítejte v Šestajovicích. Šestajovice jsou synonymem pro klidné a prestižní bydlení s vynikající dostupností do centra Prahy. Šestajovice nabízí vše, co potřebujete pro každodenní žití, ale tím nejzásadnějším u této nemovitosti je soukromí. Vila se nachází na konci ulice, tudíž budete maximálně rušeni příjezdem souseda z práce, jinak se vám zde bude žít tak, jak si zasloužíte.

Samostatná vila prošla rozsáhlou a velmi zdařilou rekonstrukcí, která byla dokončena teprve před pár týdny, takže při prohlídce nebuďte překvapeni, že vše zde voní novotou. Vila je rozdělena na levou a pravou obytnou část. Při vstupu hlavními dveřmi se dostanete do prostorné haly, ze které se můžete vydat různými směry: buď na zahradu za domem, která je lemována vzrostlými stromy, do útrob sklepů a technických místností pod domem, na půdu nebo tam, kde tomu budete říkat domov, do obou obytných částí.

Při vstupu do levé nebo pravé části domu se ocitnete opět v prostorných chodbách, které spojují celé spodní patro. V něm naleznete prostorné a krásně světlé pokoje. Pravá část nabídne i jedinečnou místnost s okenními výklenky, která čeká jen na vytvoření designové pracovny či nadčasové knihovny, ale to už necháme na vás. V obou částech jsou samostatné koupelny s vanou a sprchovým koutem. Dominantu obou domů tvoří velké obývací pokoje s kuchyňským koutem a jídelnou. Z těchto prostor se můžete vydat přímým vstupem skrze francouzská okna na zahradu.

Po vyběhnutí několika málo schodů se ocitnete v druhém patře, které pro vás bude ve znamení relaxace a trávení krásných chvil s těmi nejbližšími. I ve druhém patře naleznete samostatné koupelny, spoustu pokojů s vlastními šatnami a také ložnice, ve kterých se vám bude usínat jako v pohádce, jelikož jsou směřovány do zeleně za domem.

Řádků bylo napsáno dost, pokud tedy hledáte dům, který vám změní život, měli byste tuto příležitost rychle zvážit.

Pokud vás zajímá více, rádi vám poskytneme složky s veškerými fotkami a materiály, plány a podobně. Průletová prohlídka dronem je k dispozici pouze konkrétním zájemcům.

Rezervujte si své místo na prohlídce již nyní, rádi vás nemovitostí provedeme.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: