Inzerce bytů
Cena:
13 500 Kč/měsíc
Změněno: 12.09.2024 v 15:49 ID: 19185081
Kód zakázky: 5379, Nabízíme Vám k pronájmu krásný nově zrekonstruovaný byt v klidné části, na ulici Habrová v Dolní Lištné.

Dispozice bytu je 2+1 s celkovou podlahovou plochou 44 m². Byt prošel kompletní rekonstrukci a nachází se ve 5. patře panelového domu s výtahem a celkovým počtem poschodí 6. Tenhle byt je ideálny nejen pro jednotlivce ale i pár nebo starší lidé, kteří chtějí mít klid a soukromí.

Nová moderní kuchyň je vybavena veškerými spotřebiči, včetně indukční desky, myčky, lednice s mrazákem, elektrické trouby i mikrovlnky. Součásti jsou také pračka se sušičkou, rovněž ve prostoru kuchyně. Vkusná koupelna disponuje prostorným sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně školy, školky a obchodů. V blízkosti se taky nachází nemocnice, dětská hřiště i autobusová zastávka. V okolí bytu nebývá problém s parkováním a kousek odsud je k dispozici i velký parkovací dům. Milovníci přírody jsi taky přijdou na svoje díky okolité přírodě a známé stezky Jahodná.

Měsíční náklady na pronájem tohoto bytu činí 13 500 Kč plus zálohy na energie. Při podpisu nájemní smlouvy je nutné zaplatit vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmu. Provize RK je ve výši 13 500 Kč.

V případě jakýchkoli dotazů nebo zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: