Inzerce bytů
Cena:
10 000 Kč/měsíc
Změněno: 20.08.2024 v 14:19 ID: 19153800
Kód zakázky: 5258, BO! Vám nabízíme moderní byt po celkové kompletní rekonstrukci na ulici Božkova v části obce Ráj.

Byt s dispozicí 2+kk o rozloze 54 m² se nachází v prvním patře panelového domu s celkem pěti podlažími. Tento byt je ideální pro páry nebo menší rodiny, ale i starší věkovou kategorii, kteří hledají dlouhodobé, pohodlné a klidné bydlení.

Byt po kompletní rekonstrukci nabízí nový moderní domov. Nová moderní kuchyň je vybavena spotřebiči, indukční deska, elektrická trouba a digestoři. Koupelna byla rovněž zrekonstruována a disponuje novým vyzděným sprchovým koutem. Samostatná nová toaleta přidává praktičnost k pohodlí tohoto bytu.

Měsíční náklady na pronájem tohoto bytu činí 10.000 Kč plus zálohy na energie (teplá voda, studená voda, teplo ve výši 5.500 Kč) celkem tedy 15.500 Kč pro dvě osoby. Elektřinu si nový nájemník převádí na sebe u dodavatele. Při podpisu nájemní smlouvy je třeba zaplatit vratnou kauci ve výši 15.500 Kč. Administrativní poplatek ve výši 15.500 Kč.

Okolí nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně škol, školek a obchodů. Možnost parkování přímo u domu přináší pohodlí pro obyvatele. Parky a dětská hřiště v blízkosti jsou ideální pro rodiny s dětmi. Autobusové zastávky v blízkosti zajišťují efektivní spojení s ostatními částmi města.

Tento byt představuje vynikající příležitost pro každého, kdo hledá komfortní, moderně zařízené bydlení s vysokým standardem poblíž centra Karviné. Pokud máte zájem o prohlídku nebo potřebujete další informace, neváhejte kontaktovat naši realitní kancelář. Rádi Vám byt ukážeme a pomůžeme s případnými dalšími kroky.

BO! s námi rostou příběhy..

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: