Inzerce bytů
Cena:
12 500 Kč/měsíc
včetně provize
Změněno: 15.07.2024 v 21:37 ID: 19107437
Kód zakázky: 62256, Hledáte své nové útulné bydlení v klidné a přátelské lokalitě? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt o dispozici 2+1 s balkónem a dvěma sklepy, který se nachází v revitalizovaném domě v malebné části Žďáru nad Sázavou.

Přednosti bytu:
Dispozice: 2+1 s balkónem a dvěma sklepy
Užitná plocha: 52 m2

Stav objektu: zrekonstruovaný byt v revitalizovaném domě

Cena: 12 500 Kč/měsíc plus energie

Lokalita:

Byt se nachází v klidné části obce, kde si můžete užívat pohodu a klid s výhledem na zelené plochy před domem. Pro rodiny s dětmi bude jistě lákavé nové dětské hřiště umístěné přímo u domu, což poskytuje bezpečné a zábavné místo pro vaše ratolesti.

Občanská vybavenost:

V okolí bytu najdete veškerou potřebnou infrastrukturu, která vám usnadní každodenní život. Na dosah ruky máte obchod, kavárnu, školku, posilovnu, řeznictví a cukrárnu. To vše zajišťuje, že budete mít vše potřebné vždy nablízku, aniž byste museli podnikat dlouhé cesty.

Proč si vybrat právě tento byt?

Tento byt je ideální pro jednotlivce, páry nebo menší rodiny, kteří hledají komfortní bydlení v hezké lokalitě. Revitalizovaný dům a zrekonstruovaný byt nabízejí moderní a čisté prostředí, kde se budete cítit jako doma. Díky strategickému umístění a kompletní občanské vybavenosti budete mít vše po ruce, což vám zajistí pohodlný a bezstresový život.

Závěrem:

Neváhejte a přijďte se podívat na tento krásný byt osobně! Věříme, že vás nadchne svou atmosférou a skvělým umístěním. Pro sjednání prohlídky nebo další informace nás neváhejte kontaktovat. Tento byt čeká právě na vás, aby se stal vaším novým domovem!

Těšíme se na vás!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: