Inzerce bytů
Cena:
18 000 Kč/měsíc
včetně provize
Změněno: 10.09.2024 v 13:20 ID: 19183632
Kód zakázky: 63548, Nabízíme k pronájmu byt v developerském projektu o dispozici 2+kk s balkónem, parkovacím stáním a sklepní kójí ve velmi žádané lokalitě Západočeské univerzity v Plzni.

Bytová jednotka je velmi prostorná, o celkové ploše 75,6 m2 včetně příslušenství v moderním bytovém domě v oblíbené lokalitě Plzeň - Bory. Byt se nachází v docházkové vzdálenosti od kampusu Západočeské univerzity, což jej činí ideálním bydlením pro studenty nebo zaměstnance univerzity. Dále je umístěn v těsné blízkosti nákupní zóny Borská pole.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je vybaven (trouba, varná deska, myčka). Dále je zde samostatná ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta a prostorná předsíň. K bytu náleží balkón, a také soukromé garážové parkovací stání umístěné pod domem. Byt má rovněž vlastní sklepní kóji, ideální pro uložení sezonních věcí či sportovního vybavení. Byt je připravený k okamžitému nastěhování.

Podmínky nájmu:
Čistý měsíční nájem činí 18 000 Kč (poplatky za služby nejsou zahrnuty).
Vratná kauce ve výši 25 000 Kč.
Provize realitní společnosti ve výši 25 047 Kč.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat realitního specialistu pro bližší informace či případné domluvení prohlídky.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: