Inzerce bytů
Cena:
17 000 Kč/měsíc
včetně provize
Změněno: 04.10.2024 v 20:32 ID: 19211963
Kód zakázky: 64313, Hledáte pohodlné bydlení ve vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky? Naše nabídka pronájmu světlého bytu 3+1 o velikosti 78 m2 ve 3. nadzemním podlaží je tím pravým místem pro vás!

Tento byt prošel kompletní rekonstrukcí, a to včetně nových rozvodů elektřiny, zásuvek a moderního osvětlení. V kuchyni naleznete stylovou kuchyňskou linku na míru s vestavěnými spotřebiči – indukční varná deska, multifunkční trouba, myčka nádobí, digestoř – vše připravené pro vaše kulinářské dobrodružství.

Proč právě tento byt?
Velkorysá dispozice: Obývací pokoj s přístupem na prostornou lodžii, ideální pro relaxaci, je vybaven starožitným nábytkem – stylová komoda, pohodlná sedačka a konferenční stolek tvoří elegantní celek.
Útulné neprůchozí pokoje: Dvě ložnice poskytují dostatek soukromí a klidu. Jedna z nich je vybavena novou manželskou postelí s kvalitní matrací a prostornou šatní skříní.
Moderní koupelna: Zděné jádro, sprchový kout, kvalitní dlažba a obklady. K dispozici je také pračka a sušička. Toaleta je samostatná a vybavená závěsným WC.
Kuchyně s balkónkem: Moderně zařízená kuchyně s lednicí, mrazákem a mikrovlnnou troubou doplňuje jídelní kout s oválným stolem a židlemi.
Byt je krásně prosvětlený a nabízí příjemné výhledy na dvě světové strany. Ideální je pro mladý pár nebo jednotlivce, kteří ocení klidné okolí s množstvím zeleně. V docházkové vzdálenosti najdete restaurace, kavárny a veškeré potřebné služby. Výborná dopravní dostupnost a blízkost zastávek MHD jen podtrhují atraktivitu této nabídky.

Volný k nastěhování od 25. října 2024. Omlouváme se za neúplné fotografie bytu, nyní probíhá úklid po malování.

Náklady na bydlení:
Nájem: 17.000 Kč/měsíc
Služby a poplatky: 4.000 Kč (pro 2 osoby), zahrnují vodu, teplo, úklid a další služby
Energie (elektřina) není součástí – bude zajištěna na nájemníka.
Kauce: 3 měsíční nájmy
Poplatek RK: 17.000 Kč + DPH

Podmínky: Dlouhodobý pronájem, vhodné pro pracující osoby bez exekucí.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: