Inzerce komerčních prostor
Cena:
12 500 Kč
Změněno: 12.09.2024 v 13:12 ID: 19185129
Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory, které se nachází v 2. nadzemním podlaží historické budovy z roku 1896 na ulici Nemocniční, nacházející se v blízkosti Městské nemocnice Ostrava.
Jedná se celkově o šest samostatných, oddělených a průchozích kanceláří – o velikosti 12m², 13 m², 15 m², 21 m², 19 m² a největší kancelář je o výměře 23 m².
Celková velikost nabízených prostor k pronájmu je 114 m².
Součástí prostor je menší sklad, základní kuchyňka, toaleta a sprchový kout. Ve sklepě domu je umístěný větší sklep (cca 40 m²), který může sloužit jako archív. Kanceláře nejsou vybavené nábytkem.
Na fotografiích je zřejmé, že podlahová krytina není finální (nyní původní linoleum), vlastník má v zájmu dohodnout se individuálně na potřebách budoucího nájemce, zajistí položení nové podlahové krytiny.
Parkování není k dispozici, ale přímo naproti domu se vybudoval nový parkovací dům, kde bude možnost zajistit si trvalé parkovaní (k zprovoznění pro veřejnost, došlo v červnu 2024).
Prostory nejsou klimatizovány, objekt nemá výtah.
Výhodou těchto prostor je dobrá dostupnost do centra města (5 min. autem) a také blízkost vlakové zastávky Ostrava-Stodolní, také Ostrava-Střed, nebo nákupní centra Forum Nová Karolina a OC Futurum.
V ceně nájmu nejsou služby za energie, které zahrnují elektřinu, plyn (vytápění a vodné a stočné. V nájmu také není zahrnutý internet a úklid prostor.
Preferujeme dlouhodobý nájemní vztah.
Cena pronájmu: 12.500 Kč/měsíčně
Energie/služby: 7.500 Kč/měsíčně
Kauce ve výši dvou nájmu včetně služeb. K dispozici ihned.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, ráda Vám zodpovím Vaše dotazy a případně zajistím prohlídku prostor.

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: