Inzerce chat a chalup
Cena:
15 000 Kč
Změněno: 20.06.2024 v 17:11 ID: 19074298
Pronajmeme útulný rekreační domeček ve Skalici u Frýdku-Místku.
Řešíte aktuální problém s bydlením? Chcete alespoň na čas zmizet z města do přírody? Stavíte v okolí dům a potřebujete někde dobře bydlet během stavby? Nabízíme Vám k pronájmu útulný, plně vybavený rekreační domeček v Beskydech. A to za cenu bytu ve městě!
Váš nový domeček ve Skalici je plně vybavený a zařízený jako hotelový apartmán. Stačí se jen nastěhovat. Domeček má v přízemí technické místnosti a sklepní prostory pro úschovu vašich věcí. Ve zvýšeném přízemí je samostatný vstup. Tady najdete předsíňku, koupelnu a WC. Z předsíně se vchází do kuchyně s jídelnou. K dispozici je Vám elektrická trouba, varná sklokeramická deska (4 plotýnky), myčka, lednice s mrazákem, nádobí, příbory a běžné kuchyňské vybavení. Pro pohodovou atmosféru si večer zatopíte v kachlových kamnech. Po schodech vystoupáte do podkroví, kde je útulná ložnice a obývací prostor. Spát budete na kvalitní a pohodlné manželské posteli vyrobené na míru z borovicového dřeva. Na roštu jsou uloženy luxusní pružinové matrace zn. Materasso s vrchní pěnou z Aloe vera. Na všech lůžkách jsou kvalitní hotelové polštáře, přikrývky a luxusní atlasové nebo bavlněné povlečení. Budete spát jako v pohádce! Součástí vybavení obývacího prostoru je rozkládací pohovka, šatní skříňka a další nábytek. K dispozici máte Smart TV, retro DVD se spoustou filmů, knihy, časopisy a společenské hry. V celém domečku je pokrytí vysokorychlostním internetem (5G wi-fi síť).
Součástí domečku je větší zastřešená terasa s pěkným venkovním posezením a grilem. Využít můžete naší společnou velkou zahradu. Na zahradě si můžete hrát, chodit bosky, běhat, cvičit, meditovat, opékat špekáčky, číst si japonskou haiku nebo jen spát. V klidu se natáhněte na deku do zelené trávy a poslouchejte šumění a zpěv ptáčků ze sousedního lesa.
Celková obytná plocha domečku je cca 50 m2, zahrada má ca. 1800 m2. V domečku je elektřina 220 V, výborná pitná voda z veřejného vodovodu z nedaleké přehrady Morávka, vytápění novými elektrickými radiátory plus krbová kamna. Celoroční dojezd po místní komunikaci, parkovací místo máte hned u vstupu na zahradu. Na pozemku je umístěn i náš rodinný dům, ve kterém bydlíme, takže zahradu budeme využívat společně.
Hledáme proto milý, klidný, pracující pár, aby soužití bylo příjemné pro obě strany.
Skalice je krásná lokalita v podhůří Beskyd. Kousek od domu teče průzračná řeka Morávka. Nad zahradou se zvedají kopce Vrchy a Skalická Strážnice, kde se Vám otevřou úžasné panoramatické výhledy na celé Beskydy. Domeček je v lůně přírody a přitom jen pár minut do města. Kousek od nás je dálniční napojení na Frýdek-Místek, Ostravu a Třinecko.
Zveme Vás na osobní prohlídku. Jsme přímí majitelé. RK prosím nevolat.
Cena: 15.000 Kč / měsíc včetně služeb. Spotřebu elektřiny hradíte zvlášť podle Vaší skutečné spotřeby. Vyžadujeme vratnou kauci - 2 měsíční nájmy. Nájemní smlouvu uzavíráme na 1 rok – v případě zájmu lze prodloužit.
Kontakt: +420 777 573 267, +420 608 720 709

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: