Inzerce bytů
Cena:
11 000 Kč
+ plyn, elektřina
Změněno: 05.09.2024 v 23:56 ID: 19176241
Nabízím dlouhodobý pronájem bytu v žádané lokalitě v osobním vlastnictví 1+1 o velikosti 40 m2 na ul. Šeříková v Ostravě-Výškovicích. Byt se nachází ve 3. podlaží z 5-ti podlažního zatepleného domu s výtahem po rekonstrukci.
Byt právě prošel kompletní rekonstrukcí, vše je zcela nové, nepoužité, má vyzděné jádro, nové elektrické rozvody, osvětlení, sádrové omítky, interiérové i vchodové bezpečnostní dveře, plovoucí podlahy. Zcela nová kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči (plynovým sporákem, elektrickou troubou, myčkou nádobí, mikrovlnou troubou). Koupelna s vanou a umyvadlem je oddělená od toalety. Možnost připojení pračky i sušičky ve výklenku na chodbě. Součástí bytu je nová velká vestavěná skříň. Celý byt je laděn do příjemného dekoru dřeva.
Jedná se o klidnou lokalitu na konci slepé ulice s dostatkem parkovacích ploch a zeleně (les přímo za domem, procházka k Poodří nebo do Bělského lesa do 5 min.). Veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, lékař, poblíž zastávky MHD, obchody atd., vše v docházkové vzdálenosti. 
Ihned k nastěhování.
Měsíční náklady na bydlení činí celkem 11.000 Kč + energie. Zahrnují: nájemné, dodávky tepla, teplé vody, vodné a stočné pro jednu osobu, užívání výtahu, úklid a osvětlení společných prostor, pojištění domu, ostatní služby domu. Nezahrnují elektřinu, plyn.
Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů, kauce je vratná po vystěhování.

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: