Inzerce rodinných domů
Cena: vč. provize RK
Změněno: 30.06.2024 v 19:17 ID: 19087982
Nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům v klidné části obce Bohuslavice u Hlučína. Dům si pro své vlastní bydlení navrhoval zkušený architekt, je do detailu promyšlený a prostorný. Cena, za kterou dům nabízíme, se skládá z tržní ceny pozemku a z již investovaných nákladů na výstavbu do současného stavu.

Dům je možné prodat společně s hypotékou u České spořitelny s úrokovou sazbou 2,24 % ročně, která je fixovaná až do 30. 6. 2029. Hypotéka je ve výši 5 550 000 Kč. Hypotéku je možné navýšit.

Užitná plocha domu je 260 m2. Celková plocha pozemku je 515 m2. Dům je navržen tak, aby poskytoval veškeré úložné prostory (ať už pro kočárek, kola nebo zahradní vybavení) a okolo něj zůstalo dost prostoru pro travnatou plochu s případným venkovním posezením, okrasnou nebo užitnou zahradou. Zároveň ale nebudete muset trávit sobotní dopoledne sekáním trávy. :-)

Uvnitř domu zatím nejsou provedeny instalace (elektřina, voda, kanalizace), omítky a podlahy. (Prostupy jsou samozřejmě provedeny základovou deskou, stropy i střechou.) Díky tomu si můžete dům dispozičně přizpůsobit podle svých potřeb, nebo jej dokončit tak, jak byl původně navržen.

Původní návrh domu:

• sklep (sklady, posilovna, technická místnost, klubovna, dílna, toaleta)
• 1. obytné podlaží (zádveří s šatnou, koupelna, pracovna/pokoj pro hosty, kuchyň a obývací pokoj, spíž)
• 2. obytné podlaží (ložnice s malou koupelnou a šatnou, dva dětské pokoje a koupelna)

Další informace před prohlídkou:

• dům je postaven z cihel Heluz Family 500 resp. 440, které se už nezateplují
• vnitřní příčky jsou provedeny z keramických cihel 140 mm
• základy železobetonová deska, stropy železobetonový monolit
• dům je osazen dřevěnými okny s trojskly
• střecha je dokončena včetně komínu pro krbovou vložku
• přípojka plynu a elektřiny je v domě zavedena, napojení na vodovodní síť a kanalizaci je připraveno

Dům je možno dokončit dle původního návrhu, nebo jej rozdělit na více bytových jednotek (případný stavební projekt je možné řešit s architektem, který dům navrhoval).

Dům se nachází v klidném sousedství na okraji Bohuslavic. V obci je mateřská škola i devítiletá základní škola, pošta, obchody s potravinami, dětská i sportovní hřiště. V okolí jsou dostupné cyklostezky. Do centra Ostravy nebo Opavy dojedete autem za 30 minut, v Hlučíně jste za 15 minut.

Kontakt

REALITY LUKAS - Lukáš Rucký

Martinovská 3244/42, Ostrava - Martinov
www.realitylukas.cz

Více informací o REALITY LUKAS - Lukáš Rucký


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: