Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
4 999 000 Kč (4 142 Kč/m²)
Změněno: 26.06.2024 v 11:21 ID: 19085647
Kód zakázky: , Hledáte místo pro svůj nový domov? Nechcete bydlet v neosobním satelitu, ale rádi byste zapadli do původní zástavby klidné obce, kde najdete základní služby pro pohodlné bydlení a s dobrou dostupností velkého města, případně Prahy? Tak si projděte naši nabídku, měla by být přesně podle Vašich přání.
Na základě pověření majitele nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek o výměře 1207 m2, který se nachází v tiché ulici obce Kostelní Lhota, okres Nymburk. Jde o ulici, kde z jedné strany je původní zástavba vesnických rodinných domů a na druhé straně ulice postupně rostou nové domy, které doplňují tradiční ráz vesnice. A za pozemkem je už jenom pole a les. Prostě klid, ale základní služby jsou nedaleko - obchod, restaurace, mateřská školka, základní škola, a když nastoupíte do autobusu (zastávka je 250 m od pozemku), tak jste za pár minut buď v Poděbradech, nebo v Sadské anebo v okresním městě Nymburk. Zde najdete prakticky všechny služby potřebné pro vaši pohodu. A v rámci Pražské integrované dopravy vás autobus doveze až ke stanici metra Černý Most.
V komunikaci před pozemkem jsou vedeny elektrické rozvody, přípojka obecního vodovodu a kanalizace. Ke všem inženýrským sítím je možné se připojit. Asfaltová komunikace podél pozemku je v majetku obce. Pozemek je v územním plánu zařazen do území BI - rodinné domy v zahradách, maximální zastavěná plocha 250 m2 a výška budov 9 m a je již schválena Územní studie, která byla povinná pro tuto lokalitu, ta můžete prakticky okamžitě stavět. Velmi rádi Vám studii zašleme.
Kostelní Lhota je upravená, čistá obec, která byla v roce 2022 prohlášena vesnicí roku.
Doporučujeme - velmi pěkný, rovinatý stavební pozemek s výhledem a v naprostém klidu, v obci se základní občanskou vybaveností a výborným spojením do Prahy a okolních měst. Rádi zajistíme výhodné hypoteční financování kupní ceny.

Kontakt

Jiří Brůža

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: