Cena:
860 Kč
Změněno: 10.07.2024 v 19:44 ID: 19098865

Unaveni přísnými dietami a vyčerpávajícími tréninky? Sníte o štíhlé postavě bez újmy na zdraví?

Pak potřebujete Inslim!

Inslim je unikátní potravinový doplněk, speciálně vyvinutý pro lidi, kteří chtějí bezpečně a účinně zhubnout. Náš produkt je ideální pro ženy a muže, kteří chtějí snížit váhu, zlepšit metabolismus a udržovat zdravou střevní mikroflóru. Díky svému tříúrovňovému přístupu Inslim pomáhá aktivovat přeměnu tuku na energii, urychlit metabolismus a obnovit rovnováhu střevního mikrobiomu bez nutnosti přísných diet.

Extrakt z ananasového stonku 250 GDU/g Bromelain podporuje rozklad fibrinu, což způsobuje otoky.

Akáciová vláknina je přírodní prebiotikum, které pozitivně ovlivňuje střevní mikroflóru.

Glucomannan z konjaku vyživuje prospěšné bakterie ve střevech, přeměňuje je na krátkořetězcové mastné kyseliny. Také zabírá hodně místa v žaludku a zvyšuje pocit sytosti.

Extrakt ze semen guarany je bohatým zdrojem kofeinu, guarana zvyšuje metabolismus po dobu 12 hodin po požití, pomáhá tělu spalovat více kalorií v klidu a odstraňuje přebytečné tekutiny a toxiny z těla.

Nopal podporuje hubnutí tím, že se váže na potravinové tuky a zvyšuje jejich vylučování, což snižuje absorpci energie a pomáhá kontrolovat chuť k jídlu.

Malinové ketony urychlují metabolismus a zvyšují hladinu adiponektinu, hormonu, který pomáhá regulovat metabolismus tuků a cukrů.

Použití rostlinných složek zajišťuje bezpečnost a minimální vedlejší účinky. Snadno použitelné kapsle lze užívat kdykoli během dne.

Vyberte si Inslim pro zdravé hubnutí a užívejte si výsledků!

Kontakt

  • Praha 10 (100 00)

Další podobné inzeráty: