Inzerce zdravotních pomůcek a zdravé výživy
Cena:
860 Kč
Změněno: 23.06.2024 v 21:39 ID: 19077500

Keto Side je přírodní produkt, vytvořený speciálně pro podporu těch, kteří dodržují keto dietu, sledují své stravování a chtějí zlepšit svou postavu. Tyto rostlinné kapsle pomáhají rychleji dosáhnout stavu ketózy a udržovat ho, což přispívá k rychlému a bezpečnému hubnutí. Připojte se k tisícům lidí, kteří již hubnou díky tomuto skvělému prostředku a užívají si výsledků. Letní plážová sezóna na vás čeká!
Keto Side je dostupný ve formě kapslí, což umožňuje jeho snadné zařazení do vašeho každodenního jídelníčku.

Keto Side podporuje rychlé dosažení ketózy, kdy tělo začíná spalovat tuky místo sacharidů pro získání energie. Produkt pomáhá snížit chuť k jídlu, normalizovat trávení, zvýšit metabolismus a zajistit stabilní úroveň energie během dne. Pocítíte rozdíl a užijete si každou chvíli na vaší cestě ke štíhlému tělu.

Výhody:
Rychlé dosažení ketózy: Díky malinovým ketonům Keto Side urychluje proces spalování tuků.
Kontrola chuti k jídlu: Psyllium pomáhá kontrolovat chuť k jídlu a zlepšuje trávení.
Posílení imunity: Spirulina zvyšuje vytrvalost a posiluje imunitní systém.
Regulace hladiny cukru: Chrom pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru v krvi a snižuje chuť na sladké.
Zlepšení celkového zdravotního stavu: Komplexní účinek všech složek zajišťuje celkové zlepšení pohody a efektivní hubnutí.

Složení:
Slupky semen psyllium (Plantago psyllium L.)
Spirulina prášek (Spirulina platensis)
Extrakt z malin (Rubus idaeus, 20% ketonů)
Chrom (Chromium pikolinát)

Pravidla použití: Doporučená dávka pro dospělé je 1-2 kapsle denně. Kapsle se užívají během jídla a zapíjejí dostatečným množstvím vody. Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje pravidelné užívání a kombinace s keto dietou.

Začněte svou cestu ke zdravému a štíhlému tělu s Keto Side! Užijte si rychlé a bezpečné hubnutí, jako tisíce spokojených uživatelů po celém světě!

Kontakt

  • Praha 10 (100 00)

Další podobné inzeráty: