Cena:
25 000 Kč
Změněno: 25.06.2024 v 10:17 ID: 19083282

V chovatelské stanici Štěněčí tlapka je veselo! Narodil se nám vrh C 25.4.2024.

Naše chovatelská stanice Štěněčí tlapka s radostí oznamuje, že máme nádherná štěňátka rhodéského ridgebacka, která hledají své nové rodiny! Rhodéský ridgeback je plemeno plné úžasných vlastností, které si zamilujete.

Proč si vybrat rhodéského ridgebacka?

Loyalita: Rhodéský ridgeback je známý svou loajalitou ke své rodině. Je to pes, který vás bude oddaně chránit a milovat.

Inteligence: Toto plemeno je velmi chytré a snadno se učí nové povely. Trénink je s nimi zábava a radost.

Energičnost: Ridgebackové jsou aktivní psi, kteří milují pohyb a venkovní aktivity. Jsou skvělí společníci na běhání, turistiku nebo jakýkoli jiný sport.

Vzhled: Rhodéský ridgeback je impozantní pes s krásnou, atletickou postavou a charakteristickým hřbetním pruhem srsti.
Zdraví: Jsou to robustní a zdraví psi, kteří při správné péči mohou žít dlouhý a šťastný život.

Naše štěňátka jsou výborně socializovaná. Pravidelně s nimi jezdíme na štěněcí jógu a pilates, aby se naučila relaxovat a užívat si pohyb. Vyrůstají v rodinném domě s dvěma dětmi, což jim zajišťuje skvělou socializaci s lidmi všech věkových kategorií.

Rodiče vrhu C:

Matka: Anika Štěněčí tlapka
Otec: Full Up My Desire – Otec má zkoušku canisterapeutického týmu, což svědčí o jeho výjimečné povaze a schopnostech.

Naše štěňátka jsou pečlivě chována v láskyplném prostředí, kde dbáme na jejich socializaci a zdravý vývoj. Jsou očkovaná, odčervená a mají veškerou potřebnou dokumentaci.

Hledáme pro ně rodiny, které jim poskytnou láskyplný domov a budou je zahrnovat péčí a pozorností, kterou si zaslouží. Pokud máte zájem o jedno z našich štěňátek nebo chcete více informací o plemeni a péči o ně, neváhejte nás kontaktovat.

Dejte nám vědět, pokud máte zájem stát se součástí života jednoho z těchto úžasných pejsků a připojit se tím i do naší rodiny. Těšíme se na vás!

Typ inzerce: rhodéský ridgeback prodej

Kontakt

Další podobné inzeráty: